Ken jij het verhaal achter First Vision?

“Met onze events bieden we bezoekers de ultieme vorm van vermaak. Muziek en festivals, particuliere en zakelijke events. Op onze eigen locaties zoals Aquabest Eventcentre en Beachclub Sunrise als mede op externe locaties kunnen we in alle type evenementen voorzien. Alles om er een onvergetelijk moment van te maken!”

      

Recreatiepark Aquabest, Beachclub Sunrise en Eventcentre Aquabest vormen onze thuisbasis. Op deze unieke locaties bieden we een ongekend gevarieerd aanbod. Natuurlijk zijn we ook te vinden op externe locatie zoals het Stadhuisplein en het Lichtplein in Eindhoven.

Een veelzijdige festivalorganisator
Decor, showelementen en de goede sfeer onder bezoekers zorgen ervoor dat elk evenement garant staat voor een totaalbeleving. Wij nemen nagenoeg het complete traject van concept tot realisatie voor onze rekening. Daarnaast werken we bij de organisatie van onze memorabele evenementen samen met vaste partners binnen de evenementenbranche die onze visie ondersteunen.

event
T.B.A
Eventcentre Aquabest
lees meer
event
25 november 2023
Eindhoven, Aquabest
lees meer
event
Carnaval 2024
Stadhuisplein, Eindhoven
lees meer
event
26 & 27 april 2024
Stadhuisplein Eindhoven
lees meer
event
11 mei & 10 augustus 2024
Eindhoven, Aquabest
lees meer
event
2024 (T.B.A.)
Stadhuisplein, Eindhoven
lees meer
event
2024 (T.B.A.)
Beachclub Sunrise, Aquabest – Best
lees meer

Het is ons doel om onze bezoekers van onze events even de dagelijkse sleur te laten vergeten en gelukkig maken door middel van muziek en hoogwaardige entertainment. Door onze jarenlange ervaring in de horeca en evenementenbranche weten we precies wat onze bezoekers aanspreekt. Qua muziekstijlen bedienen we het gehele pallet. Van muziek van eigen bodem tot de snoeiharde kicks van hardstyle.

Zakelijke events

Teambuilding activiteiten, een gezellige borrel, vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten organiseer je eenvoudig met First Vision. Wij denken graag met je mee om een leuk en zakelijk event neer te zetten. Met Beachclub Sunrise en het Eventcentre Aquabest zijn er talloze mogelijkheden, waarbij we altijd de juiste setting weten te creëren.

Particuliere events

Naast onze grootschalige evenementen draaien wij onze hand niet om voor een bruiloft, een familiedag of jubileum. Zo is het Eventcentre Aquabest uitermate geschikt voor beurzen, congressen en partijen en vormt Beachclub Sunrise met haar sfeervolle zalen het perfecte theater voor iedere gelegenheid. We zetten onze jarenlange ervaring in horeca en events in om jouw activiteit te laten slagen.