Evenemententerrein Aquabest

Aquabest is een gastvrij recreatiepark voor jong en oud. Een hartvormige royale plas gelegen aan de A2 bij Best (Eindhoven). Er is heel het jaar door van alles te beleven: van festivals tot grote én kleine events. Een dagje strand, markt of beurs? De mogelijkheden zijn eindeloos! Jarenlange ervaring in de eventorganisatie zorgt dat alles blindelings op elkaar is ingespeeld om voor ieder event, zowel particulier als zakelijk, de juiste sfeer neer te zetten. Het is de ideale partner voor First Vision omdat het terrein én de evenementen goed kunnen worden ingezet waardoor het perfect op elkaar afstemt. Met een goede parkeergelegenheid en een geweldige ligging aan het water. Kijk wat Aquabest allemaal te bieden heeft.

Bezoek website

Beachclub Sunrise

In alle seizoenen van het jaar kan je terecht bij Beachclub Sunrise. Tijdens de donkere dagen wordt Beachclub Sunrise omgetoverd in Wintersfeer aan ’t Meer. Totdat de zonnestralen weer doorkomen en het prachtige paviljoen weer wordt geopend voor o.a. events en heerlijke stranddagen. Lekker relaxen aan het water? Pootjebaden en vervolgens zonnen op een van onze heerlijke strandbedden, waar ook de lekkerste gerechten geserveerd worden? Of terrassen met uitzicht over het water? Dat kan!

Beachclub Sunrise is de perfecte partner voor First Vision voor het organiseren van kleine events. Dankzij de verschillende zalen en locaties op de beachclub kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor het organiseren van een teamuitje, workshops, verjaardagsviering, feestje of een nieuwjaarstoast. Én je kijkt ook nog eens uit op het water van Aquabest. Niet alleen particulier, maar ook zakelijk is dit mogelijk. Van bruiloften en feesten tot presentaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bezoek website

Eventcentre Aquabest

We bundelen de krachten en uitgebreide mogelijkheden van recreatiegebied Aquabest om binnen – en buitenevents te organiseren en faciliteren. Met Eventcentre als partner sluit dit gebouw goed aan bij alles wat First Vision en Aquabest te bieden heeft. Door te combineren kunnen wij festivals en events naar een hoger leven tillen. De grote hal in Eventcentre is casco, dit geeft ruimte tot allerlei mogelijkheden en wensen met betrekking tot het inrichten van je droomevent. Daarnaast zijn er andere aangeklede ruimtes, geschikt voor presentaties, borrels, meetings, indoor events -en feesten tot een capaciteit van 3.000 man.

In alles wat First Vision, Eventcentre en Aquabest te bieden hebben ligt de focus op het maximaal ontzorgen van onze gasten, hen positief verrassen en op en top laten genieten! Creatieve, sfeervolle en goed georganiseerde events creëren de perfecte sfeer en beleving en dit verbindt mensen. Met onze type particuliere en zakelijke events sluit Eventcentre zich daar goed bij aan. Met alle extra’s voorzien, indien wenselijk. Check de website voor alle mogelijkheden:

Bezoek website

Wil jij jouw doelgroep bereiken?

Onze evenementen trekken duizenden bezoekers. Daarmee vormen onze events een interessante manier om de juiste doelgroep te bereiken. Van sampling tot podia of merkactivatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Plannen kunnen op eigen initiatief worden voorgesteld of we zetten graag onze creatieven in om tot een top idee te komen. We gaan graag in gesprek om dit te realiseren.

Met Recreatiepark Aquabest, Aquabest Eventcentre, Beachclub Sunrise hebben we daarnaast top locaties in eigen beheer. We organiseren talloze zakelijke evenementen in de vorm van beurzen en congressen en met onze publieksevenementen zoals Lakedance, Winter Park Festival en Kletskoek komen jaarlijks duizenden mensen naar Aquabest. We helpen je graag met promotionele mogelijkheden en om je in contact te brengen met je doelgroep.

Neem contact met ons op >